(FOTO) UNIKATNO I ČAROBNO MJESTO U TUZLI: Otvoren “EmGallerie” concept store, kutak koji ODUZIMA DAH!

Na našim prostorima je uvijek bilo pomalo teško pronaći pravo mjesto koje sadrži svaki detalj za vaš dom. Od onih krupnijih stvari, pa do najsitnijih koji će kutak za vaš život učiniti posebnim i nedoljivim. Vjerovali ili ne, napokon je došlo vrijeme kada će vam na jednom mjestu srce i ruke poželjeti baš sve na što vaša glava uputi pogled.

Kada biste mogli birati, kako bi izgledao vaš savršeni dom? Da pogađamo: željeli biste topli ugođaj, kutak za čitanje, dobro osvjetljenje, ugodnu atmosferu na terasi, ali i najudobniji krevet za ljenčarenje i putovanje po snovima i još mnogo toga … Sve na što pomislite kada kažete savršeno i neodoljivo – pronaći ćete od sad na ovom mjestu.

Otkako je objavljena informacija da će u Tuzli biti otvoren EmGallerie concept store, pratili smo vrijedni rad ove sjajne ekipe koja je besprijekorno birala svaki centimentar materijala, namještaja, detalja kako bi svojim vjernim kupcima pružili potpuni ugođaj i ponudili im baš sve na što pomisle.

Na naše veliko zadovoljstvo, imali smo priliku zaviriti u ovaj bajkoviti kutak prije samog svečanog otvaranja, pa vam donosimo dašak neodoljive atmosfere.
















Odgovor na pitanje kako je uopšte nastala ideja za pokretanje ove čarolije potražili smo kod “glavnog krivca”, mlade, uspješne djevojke, vizionara, velikog perfekcioniste i kreativca, Emine Jakubović.

“Prije ovog posla, ja sam radila uređenje interijera i onda sam shvatila da sve one stvari koje trebaju da bi se nekome uradio dom ili neki poslovni objekat nikad se ne nalazi na istom mjestu. Tako da smo mi kreirali EmGallerie s ciljem da na jednom mjestu bude sve, od tapeta, zavjesa, kućnih dekoracija, a uskoro i porculana”, kazala nam je Jakubović.

Činjenica je da je ponekad i teško ploviti kroz konkurenciju, ali EmGallerie već na prvi pogled pokazuje da će definitivno biti bez konkurencije, a ono što ovaj concept store izdvaja na najviše mjesto na tronu je bogata ponuda, unikatnost, blještavost i pažljivo birani detalji.

“Svi moraju doći i vidjeti, te osjetiti ovu bajkovitu atmosferu. Inspiracija mi je u svemu što me okružuje, od uzoraka na koje naiđem dok biram nove tapete do svakodnevnih stvari, drveća, godišnjih doba”, dodala je.

Pored proizvoda koji EmGallerie nudi svim kupcima, nude i usluge cijelog uređenja ugostiteljskih, stambenih objekata, ali i besplatno savjetovanje pri kupovini.

Danas je upriličeno i svečano otvaranje ovog jedinstvenog mjesta, a ta svečanost je privukla veliki broj ljubitelja unikatnog i čarobnog. Svi su istinski uživali u svakom minutu kojeg je vlasnica ovog objekta osmislila, a svaki gost je dočekan uz široki osmijeh dobrodošlice.

Mi ćemo se potruditi da vam fotografijama prikažemo makar dio atmosfere.
















Svi koji su u potrazi za najljepšim detaljima za svoj dom, koji tragaju za stvarima koji će njihov kutak učiniti posebnim, EmGallerie concept store mogu potražiti u tržnom centru Sjenjak u Tuzli (u suterenu), a više možete provjeriti i na OVOM LINKU.

Dobro došli u čaroliju koju smo dugo čekali!

The post (FOTO) UNIKATNO I ČAROBNO MJESTO U TUZLI: Otvoren “EmGallerie” concept store, kutak koji ODUZIMA DAH! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]