BRUTALNO! Pogledajte kako je radnica McDonaldsa pretukla gošću (VIDEO)

Društvenim mrežama brzo se proširila snimka na kojoj je zaposlenica McDonald'sa istukla gošću koja ju je napala i opsovala joj majku, prenosi index.hr.

Sve je navodno započelo kad je djevojka u restoranu u čašu koju može besplatno dopunjivati vodom počela točiti sok. Zaposlenica je isključila aparat kako bi je onemogućila u krađi, na što ju je ova počela vrijeđati i gađala ju milkshakeom.

Kad je ljutita zaposlenica krenula prema njoj, mušterija ju je udarila pladnjem u glavu, a ova ju je zgrabila za kosu, te počela udarati i bacati po stolovima.

Ostali zaposlenici su ih pokušavali razdvojiti, ali ratoborna gošća nije htjela prestati napadati te je u jednom trenu zaposlenicu čak napala stolicom, pa se tučnjava nastavila. Na kraju su ih ipak uspjeli razdvojiti, piše The Sun.

The post BRUTALNO! Pogledajte kako je radnica McDonaldsa pretukla gošću (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]