Aktivist za prava djece uhapšen jer je htio seksualno zlostavljati 2-godišnjake

Osnivač udruženja za borbu protiv seksualnog zlostavljanje djece, koji je bio nominiran za Nobelovu nagradu za mir, uhapšen je zbog posjedovanja dječije pornografije i jer je planirao seksualno zlostavljati dvogodišnjake.

Joel Davis je uhapšen u utorak na Manhattanu, nakon što je razmjenjivao tekstualne poruke s prerušenim agentima tokom juna, u kojima je naveo da je zainteresiran za seksualno zlostavljanje djece svih doba, čak i beba, prenosi “Radiosarajevo“.

Agentima je slao uznemirujuće fotografije beba i djece, čak i neke na kojima ih odrasli seksualno zlostavljaju.

Kako je naveo, namjeravao je seksualno zlostavljati dvogodišnju i devetogodišnju djevojčicu.

Geoffrey S. Berman, američki tužitelj, otkrio je detalje javnosti.

Davis je, nakon hapšenja, priznao da je zlostavljao 13-godišnjeg dječaka, 7-godišnjeg dječaka i 3-godišnju djevojčicu.

The post Aktivist za prava djece uhapšen jer je htio seksualno zlostavljati 2-godišnjake appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]