Tvrđava Gradina Srebrenik

Adam Šukalo: “Državljanstvo Srbije svim građanima Republike Srpske”

Srpska napredna stranka (SNS) zalagaće se da svi građani Republike Srpske, bez ikakavih prepreka, kroz realizaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama, dobiju državljanstvo Srbije, poručio je predsjednik ove stranke Adam Šukalo.

Šukalo je rekao da SNS nije zadovoljan ostvarivanjem Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama sa Srbijom, te da ekonomska saradnja mora biti mnogo jača, a davanje dvojnog državljanstva treba da predstavlja tehničku odluku.

“Ukoliko SNS dođe na vlast i u RS i Srbiji, veze između nas biće jače u svakom pogledu”, rekao je Šukalo novinarima u Banjaluci.

Potpredsjednik SNS-a Srbije Nebojša Stefanović, koji boravi u posjeti SNS u Banjaluci, rekao je da ova stranka, koja ima više od 34 odsto podrške u srbijanskom biračkom tijelu, dolazi da pomogne SNS-u Srpske u ostvarenju boljeg života i budućnosti za njene građane.

“Jedino je glas za SNS glas za promjene i glas za nove ljude”, smatra Stefanović.

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]

Komentariši