Igrači Gradine krenuli napustiti utakmicu: MUJANOVIĆ I BANOVIĆI ZA LAKRDIJU GODINE!

U okviru desetog kola Druge lige FBiH, derbi za prvu poziciju igrali su Budućnost i Gradina, a utakmica i fudbal pali su u drugi plan suđenjem glavnog suca Mujanović Mirnesa iz Kalesije.

Nevjerovatne odluke tokom cijelog susreta nasmijavale su publiku na stadionu u Banovićima, a sve je vrhunac doseglo pet minuta prije kraja susreta. Dosuđen je indirekt za domaće jer je navodno gostujući golman nepravilno ispucao loptu, a crveni karton zaradio je Likić u redovima Gradine radi prigovora.

Budućnost tu priliku sa 5 metara nije iskoristila, pa je Mujanović dosudio penal za domaće, a igrači Gradine su krenuli napustiti utakmicu. Međutim, na nagovor uprave Gradine, Srebreničani se vraćaju u teren, primaju gol sa bijele tačke, a sudac svira kraj.

1-0 za domaće i izgleda jedna od najvećih lakrdija ikad viđenih na ovim terenima, pogotovo u klubu kao što je Budućnost.

Navijači Gradine ispratili su svoje ljubimce aplauzima i skandiranjima “šampioni”, dok su domaći aplaudirali sudijama i očigledno podržali sve ovo što se događa.

Postavlja se pitanje da li će iko za ovo odgovarati i reagovati? Za koga se igra ova liga i šta to imaju reći iz saveza?

Igrači iz Srebrenika uplakani su napustili utakmicu, a domaći su izgleda bili prezadovoljni trijumfom.

Podsjetimo, Mujanović je prije par kola sudio i u Seoni gdje je takođe napravio lakrdiju, ali očigledno da dotični može da radi šta poželi.

Pogledaj i ovo

Silver Kings – pričamo o uspjehu

Ovih dana smo mogli da čitamo odlične vijesti o uspjehu Silver Kingsa, košarkaškog kluba iz …

Samir Adanalic Trener OFK Gradina

Intervju sa trenerom OFK Gradine – Samir Adenalić radi na tome da OFK Gradina bude stabilan prvoligaš

Naš je cilj da budemo u gornjem dijelu tabele. Mi smo nakon 6 godina druge lige konačno u Prvoj ligi Federacije i ovdje su ozbiljne ekipe iz Federacije i OFK Gradina će pokušati da kroz ovu godinu afirmiše i mlađe igrače a i da postanemo stabilan prvoligaš.