Srebrenik.NET / Sport / Fudbal / Velika zvijezda se napila i pišala po ulici!

Velika zvijezda se napila i pišala po ulici!

Sir Alex Ferguson poludio je na Waynea Rooneyja koji je svojim ponašanjem narušio ugled kluba. Napadač Manchestera je zaružio do pola šest ujutro, a paparazzi su ga uhvatili s cigaretom u ustima te kako piša na ulicama Manchestera.

Wayne Rooney je u društvu supruge Coleen i prijatelja partijao po Manchesteru, ali osmosatni provod nije baš ‘legao’ Alexu Fergusonu.

Menadžer Manchester Uniteda bio je izvan sebe kada je ugledao slike na kojima najbolji engleski nogometaš u ranim jutarnjim satima puši cigaretu na ulici, a mrak mu je pao na oči kada je vidio kako njegov miljenik piša po zidu usred grada.

Crveni vragovi su se upravo vratili s američke turneje, a Škota su odmah dočekale naslovnice prepune najveće engleske nogometne zvijezde. Sir Alexa je to jako razočaralo, pa je odmah na treningu u ponedjeljak pošteno ‘izribao’ 24-godišnjeg napadača.

“Bio je to prvi susret Waynea Rooneyja sa Sir Alexom od kraja prošle sezone jer se momčad tek vratila s američke turneje. Wayne je obično vrlo raspoložen na treninzima, pogotovo kada se dugo nije vidio sa suigračima, ali nakon što je ugledao sporne slike, bio je jako potišten. Na treningu se osjetila nervoza i svi su samo čekali čuveno ‘ribanje’ Sir Alexa, koji ne podnosi loš publicitet i mislim da se osjećao izdanim”, rekao je neimenovani klupski izvor.

(www.net.hr)

Ostavi komentar