Srebrenik.NET / Sport / Fudbal / Delije kamenovale svog ljubimca i srpsku heroinu!

Delije kamenovale svog ljubimca i srpsku heroinu!

Navijači Crvene zvezde izazvali su novi incident na beogradskim ulicama. Srpski mediji tvrde da su u noći s ponedjeljka na utorak napali nogometaša svog kluba Duška Tošića i njegovu suprugu pjevačicu Jelenu Karleušu.

Prema pisanju srpskih medija skupina huligana zamjerila je Tošiću lošu igru u gradskom derbiju protiv Partizana u kojem je Crvena zvezda izgubila s 1:0, no on im se suprostavio.

To je napadače još više razbjesnilo pa su Tošića i Karleušu zasuli kamenjem, a potom sprejom ispisali niz pogrdnih poruka na njihovom automobilu. Bračni par se izvukao bez ozljeda, a napadači su se razbježali prije dolaska policije. U Crvenoj zvezdi, pak, poriču da se dogodio ikakav napad na njihovog nogometaša i njegovu suprugu:

“Nikakav napad kamenjem niti šaranje sprejom nije se dogodilo. U pitanju su, koliko smo saznali, momci iz kraja koji su Dušku Tošiću rekli da nema nikakvog smisla da se igrači ne zalažu na utakmici takvog značaja, a da pritom imaju bezrezervnu podršku s tribina cijelu sezonu. On je prihvatio kritiku, rekao da se igrači trude koliko mogu, ali da su i sami svjesni da su bili ispod svih očekivanja u derbiju. To čak nije bila ni svađa, već jedna klasična verbalna komunikacija”, tvrde u Crvenoj zvezdi.

Ipak, policija je potvrdila da su dvije osobe privedene zbog vrijeđanja Tošića, a na mjesto incidenta su stigli na poziv Karleuše u jedan sat i 40 minuta poslije ponoći.

Podsjetimo, navijači Crvene zvezde optuženi su za izazivanje nereda u Genovi i prekida utakmice Italija – Srbija u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine.

Izvor: www.net.hr

Ostavi komentar