Srebrenik.NET / Aktuelno / Bekrić: Uz Zebu i Bešliju postigao bih 30 golova

Bekrić: Uz Zebu i Bešliju postigao bih 30 golova

Samir Bekrić koji trenutno igra u Kazahstanu ima ambicije da promijeni sredinu te sanja da će se jednog dana vratiti na Grbavicu…

Samir Bekrić

 

Jedan od najboljih fudbalera Željezničara u posljednjih 10-tak godina sigurno je Samir Bekrić. Sjajni veznjak danas s dosta uspjeha nosi dres kazahastanskog Tobola ali ne krije ambicije da u što skorijem periodu promijeni sredinu. Bekrić prati sva dešavanja u najdražem klubu a kako kaže, ne bi imao ništa protiv da ponovo odjene plavi dres:

– Pored Zebe i Bešlije postigao bih 30 golova u sezoni. Naravno da sanjam povratak u Želju, ne prođe nijedan dan da se ne sjetim vremena provedenog na Grbavici. Volio bih ponovo igrati pred Manijacima u Dolini ćupova’, govori za fkzeljeznicar.com veznjak Tobola i dodaje:

– Željo ima sjajnu ekipu a sa mnom u sredini, ni plasman u Ligu prvaka ne bi bio daleko. (smijeh). Ne sumnjam u duplu krunu već u ovoj sezoni.

Nemoguće je razgovarati sa povremenim reprezentativcem naše zemlje bez spominjanja navijača Željezničara:

– Veliki pozdrav za sve navijače Željezničara. Želim im sve najbolje i još više uspjeha u 2012. godini, rekao je za kraj Bekrić koji je novogodišnje praznike proslavio u Pragu.

Ostavi komentar