Srebrenik.NET / Aktuelno / Veliki koncert na otvorenom: Melika i prijatelji

Veliki koncert na otvorenom: Melika i prijatelji

U sklopu manifestacije Otvoreni grad umjetnosti Srebrenik, u utorak, 22.08. na ljetnoj pozornici Doma kulture u Srebreniku, naša sugrađanka, Melika Moranjkić održat će veliki koncert sa prijateljima.

Djevojčica čiji je glas za kratko vrijeme osvojio publiku i rasplakao najhladnije osobe. Šesnaestogodišnja Melika Moranjkić iz Srebrenika čvrsto drži snove u svojim rukama, bori se za njih i ne odustaje. Anđeoski glas, emocija, talenat, trud i vježbanje je samo dio onoga što nju opisuje.

Pored lokalnih takmičarskih programa na kojima je učestvovala i osvajala nagrade, Melika Moranjkić je nastupala na “IFLC Festivalu kulture i jezika” na Tajlandu. Najznačajnije takmičenje na kojem je učestvovala je 14. Turska olimpijada 2016. godine koja se održala u Bukureštu u Rumuniji na kojoj je Melika odnijela pobjedu.

Gosti na koncertu su Melikini prijatelji, i to: Jasmin Hasić, Fatmir Sulejmani, Andrej Dorić, Milica Jokić i Naida Sulejmani. Koncert počinje od 20 sati, a ulaz je besplatan. Svi ste pozvani!