Tvrđava Gradina Srebrenik

Mirza Selimovic i prijatelji – koncert u okviru OGUS-a

Po završetku showu-a ZMBT Mirza Selimović nije sjedio skrštenih ruku. Krenuo je dalje. Tako je nedavno objavio svoj drugi singl pod nazivom „Ljubavna”. Još ne razmišlja objaviti kompletan CD jer je to, dodaje on, malo veća investicija. Skromno kaže: „Zadovoljan sam ovim što sam postigao i uradio do sada”.

Sama pjesma je rađena tako da bi se mnogi mogli pronaći u njoj. Jedna “pozitivna” ljubavna pjesma. Spot je već u pripremi. Još ne bih da otkrivam detalje oko toga, ubrzo će se sve vidjeti- kaže Mirza. Nova pjesma je već pronašla put do publike.

“Uslijedili su mnogi pozivi za gostovanja i drago mi je zbog toga. Imam dosta raznovrstan repertoar tako da bi praktično mogli svirati u svakoj “vrsti” lokala i klubova. Publika bude zadovoljna i uvijek nas zovu da sviramo ponovo.”- kaže Mirza Selimović iz Srebrenika.

Za sve one koji su ga podrzavali tokom dosadašnjeg rada, Mirza će, u okviru tradicionalne manifestacije “Otvoreni grad umjetnosti” u četvrtak 30. avgusta na otvorenoj pozornici ispred srebreničkog Doma kulture održati koncert “Mirza Selimović i prijatelji” , na kojem će, između ostalih nastupiti jedna od takmičarki show-a ZMBT Jasmina Mujkanović, otkrio nam je Mirza Selimović.

 

(RadioSrebrenik.ba)

Pogledaj i ovo

KUD Tinja ambasadori Bosne i Hercegovine na internacionalnom festivalu folklora

Članovi kulturno-umjetničkog društva Tinja od 7.-12. jula u Turskoj (Bursa) predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na …

ROBINZON najavljuje BRODOLOM 2019 na jezeru Modrac!

Atraktivan lineup na najatraktivnijoj lokaciji u regionu – jezero Modrac.   Na obali jezera Modrac …

Komentariši