Srebrenik.NET / Kultura / Lukavac: Konkurs za najbolji remix: Podržimo mladog lukavačkog producenta na putu do svjetske.

Lukavac: Konkurs za najbolji remix: Podržimo mladog lukavačkog producenta na putu do svjetske.


Američka pjevačica Beyonce Knowles objavila je konkurs za remix svoje pjesme “End of Time” sa posljednjeg albuma “4″. Ona je, nakon poroda u januaru, najavila brz povratak na muzičku scenu i svoje fanove pozvala da učestvuju na konkursu i pošalju svoju verziju pjesme preko njenog zvaničnog sajta.

Konkurs se odvija u saradnji sa servisom “Soundcloud”, koji je omogućio glasanje za najbolju verziju. Pobjednik za najbolji remix će osvojiti nagradu od 4.000 američkih dolara i objavljivanje ove pjesme na novom albumu pjevačice.

Mladi lukavački producent Adnan (AMB beats) Hodžić jedan je od onih koji su se prijavili na ovaj konkurs.

Ovim putem pozivamo sve čitatelje našeg portala da podrže Adnana, a to je moguće uraditi na zvaničnoj web stranici takmičenja (link).

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na website (registracija je brza i jednostavna), te da glasate i na taj način pomognete ovom mladom lukavačkom producentu da osvoji prestižnu nagradu.

 

One comment

  1. Hvala Srebreniku, divno je vidjeti da se gradovi podrzavaju, odnosno da podrzavaju mlade umjetnike, vidim da i Lukavac-x.ba podrzava Mirzu Selimovica, bicemo veceras uz njega, a vi budite uz naseg Adnana narednih 20-ak dana :)… Sretno im!

    Hvala Srebreniku jos jednom!
    lukavcanka

Ostavi komentar