Srebrenik.NET / Cyber story / Uređenja doma: Kako vizuelno povećati stan?

Uređenja doma: Kako vizuelno povećati stan?

Živite li u malom stanu, a želite da se doima prostranijim, trebali biste pokušati s pravilnom upotrebom nijansi boja. Postoje mnogobrojni trikovi koji se koriste kako bi vizuelno povećali, smanjili ili napravili prostoriju ugodnijom.

Kako bi soba izgledala veće potrebno je koristiti hladnije boje. Svi zidovi, odnosno površine bi trebali biti oličeni u istu boju, s malim nijansiranjima. Strop ćete vizuelno povisiti koristite li nešto svjetliju nijansu iste boje pri vrhu zidova. Naravno prijelaz ne smije biti vidljiv. Tepih neka bude tamniji, a zidovi svjetliji. Također svi predmeti i namještaj u prostoriji bi trebali biti tamniji ukoliko su niže postavljeni. Ono što visi po zidovima mora biti svijetlo i prozračno. To ne znači nužno da morate birati svjetle boje. Najvažnije je pravilno ih uskladiti. Boja može biti i tamno plava, smeđa ili crvena. Namještaj uskladite s bojom zidova. Što manje boja koristite pri uređenju, prostorija će se doimati većom.

Sto Denis

Predstavljamo vam sto Denis napravljen od najkvalitetnijeg drveta, jedinstvenog oblika. Moguća je i verzija sa nastavcima. Dostupne boje su bukva kern, orah i kolonijal. Dimenzija 140×80 cm idealan je za vašu trpezariju. Kod odabira ovog stola sigurno će do izražaja doći pravilna struktura, neopterećena suvišnim detaljima. U salonima Top Meblo ovaj sto košta 299 KM.


Fast Tube by Casper

Ostavi komentar