Srebrenik.NET / Blog saradnika / Horoskop / Hefticni horoskop

Hefticni horoskop

28.07. – 03.08. OVAN
Koristeci sve prednosti sa kojima raspolazete pokusavate da stvorite bolje uslove i da ostvarite svoje poslovne interese. Bez obzira na svoje prakticne sposobnosti, ne mozete uvijek da uskladite razlicita interesovanja i da ispunite necija ocekivanja. Potrebno je da formirate nove kriterijume, saradnici ponekad imaju nezamjenljivu ulogu u rjesavanju poslovnih dilema. Neko Vam daje dobar primjer. Ponovo preispitajte svoju ulogu u odnosu sa jednom bliskom osobom. Povremeno djelujete uznemireno, letargicno ste raspolozeni i skloni pretjerivanju u izrazavanju svojih osjecanja ili potreba. Cesto reagujete impulsivno ili razdrazljivo prema voljenoj osobi, nema razloga da dodatno komplikujete svoj ljubavni odnos.

BIK
Kada postoji sukob razlicitih uticaja i misljenja nije lhako pronaci zajednicki interes, preuzmite izvesni rizik i odgovornost pred saradnicima. Potrebno je da podvucete crtu i da se opredijelite za novi model uspjesne saradnje. Ne mozete sve drzati pod svojom kontrolom i ne treba da se dokazujete na nekim pogresnim stranama. Primjecujete razlicite detalje u ljubavnom odnosu i smisljeno zatvarate oci pred stvarima koje Vam se ne dopadaju, ali to je samo privremeno rjesenje. Partner ima svoje prioritete, tako da ne obraca paznju na Vase planove. Vi ste osoba koja ne pristaje na sporednu ulogu u zajednickom odnosu, ne zelite da trpite neciju samovolju ili emotivne hirove.

BLIZANCI
Iako koristite različite poslovne strategije, postoje iznenadne komplikacije ili problemi koji Vas objektivno usporavaju. Neko od saradnika izbjegava da ispostuje svoj dio obaveza, sto uzrokuje dodatne probleme i usporavanje. Djelujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni i ne zelite da se pomirite sa prosjecnim rezultatima. Skloni ste cestim promjenama u emotivnom raspolozenju, imate utisak da Vas neko opterecuje sa svojim zahtjevima. Nema razloga da prigovarate voljenoj osobi zbog neispunjenih obecanja. Pokazite notu samokriticnosti, uzrok emotivnih nesporazuma u odnosu sa voljenom osobom se nalazi na obje strane. I sami nosite “dio krivice”.

RAK
Zahvaljujuci novim informacijama stalo Vam je da unaprjedite sve mogucnosti uspjesnog poslovanja, ali zamjerke koje upucujete svojim saradnicima ne donose uvjek i zeljeni odjek. Osjecate psiholoski pritisak u zelji da stvari dobiju pravi smisao i znacenje. Budite promisljeniji, prihvatite obaveze za koje postoje zajednicki interesi. Uvjek postoji nacin da se ostvari dobar kompromis. Neko Vas inspirise na aktivniju ulogu u emotivnoj vezi. Nalazite se u prilici da promjenite svoj ljubavni zivot i da dozivite neke nezaboravne trenutke u bliskom drustvu. Upotrijebite svoje kvalitete kroz izrazavanje i zavodnickih manira, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju mastovitost, romanticnost i njeznost u drustvu voljene osobe.

LAV
Vjesto umijete da nametnete svoje misljenje pred saradnicima i da ostvarite vaznu ulogu u poslovnim pregovorima. U poslovnim krugovima cesto vodite glavnu rijec i ocekujete od drugih da dosljedno slijede Vase ideje. Posebno preferirate savremenija rjesenja i profesionalno usavrsavanje. Blic procjena i sposobnost dobre organizacije donosi uspjeh. Uzivate u razlicitim emotivnim kontaktima ili susretima koji Vam predstoje. Mnoge stvari postaju dostizne, tek kada svoje misli i osjecanja podijelite sa bliskom osobom. Osjecate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje odusevljenje, godi Vam ljubavni tretman koji dobijate u drustvu voljene osobe.

DJEVICA
Zaista ponekad nije lahko ostvariti sve zamisljene ciljeve, ali Vi ne odustajete lahko pred razlicitim preprekama. Djelujete uznemireno zbog necije kritike i pokusavate da promjenite osnovne uslove u svom poslovnom okruzenju. Vazno je da se pravilno ogranizujete, upotrijebite uspjesnu formulu i nemojte dozvoliti da Vas neko pretekne u namjerama koje imate. Nailazite na necije emotivno negodovanje ili nerazumijevanje. Izmedju Vas i voljene osobe provejavaju “hladne varnice”, potrebno je da obnovite emotivni dijalog i harmonicnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodi, necije interesovanje tumacite na pogresan nacin i u skladu sa svojim emotivnim potrebama.

VAGA
Promisljeno i vrlo selektivno birate situacije u kojima mozete da predstavite svoje profesionalne sposobnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona, tako da djelujete snalazljivo i originalno u odnosu na svoju okolinu. Ipak, povremeno treba da prihvatite kompromisnu varijantu. Vasa zelja da dominirate na javnoj sceni ili u odnosu sa blizom okolinom, ima svoje dobre i lose strane. Nema razloga da zaboravite na osnovna mjerila vrijednosti ili na redoslijed stvari koje odredjuju u Vas intimni zivot. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje “bljedunjavo”, ako ne postoji uzajamna iskrenost. Potrebno je da osjetite zajednicki impuls koji Vas emotivno zblizava i dopunjava na razlicite nacine.

ŠKORPIJA
Potrebno je da pazljivije analizirajte svoje saradnike, kako biste pravilno razumjeli njihove poslovne motive ili interese. Nema razloga da se ponasate razmetljivo pred poslovnim partnerima, na takav nacin skrecete paznju na sebe i dajete povod za razlicite komentare. Ispunjeni ste kreativnom energijom i promisljeno rjesavate komplikovane situacije. Dobro odmjerite svoje ciljeve i ulogu koju imate. Razlikujete se po nacinu razmisljanja i djelovanja u odnosu na voljenu osobu, ali to Vam nece smetati da osjetite zajednicko zadovoljstvo. Do god ima ljubavi, ima i cari. Ponekad “male varnice”, imaju snazan ili pozitivan uticaj. Vas odnos sa voljenom osobom podsjeca na “ljubavnu igru”, koja djeluje inspirativno i zabavno.

STRIJELAC
Moguce je da novi dogadjaji na poslovnoj sceni dodatno komplikuju Vas saradnicki ili statusni polozaj. Neko od saradnika nastoji da ogranici Vase mogucnosti, tako da Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na poslovno-finansijski rizik. Budite dovoljno uzdrzani, ali i efikasni u svakom pogledu. U ljubavnom odnosu, partner uporno pokusava da Vam nametne svoje ideje ili pravila ponasanja. Ne zelite da se nalazite u necijoj “sjenci”, ali jos uvjek ne vidite ni izlaz iz trenutne situacije. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas zanimljivi susreti i neobicno poznanstvo. Do ljubavne romanse se stize postupno i kroz razlicite faze emotivnog zblizavanja.

JARAC
Nove dogadjaje treba da procjenjujete sa razlicitih aspekata vaznosti, kako biste pravilno sagledali sve mogucnosti ili ogranicenja koja vladaju na poslovnoj sceni. Okolina na razlicite nacine komentarise Vase poslovne ideje, stoga razmislite o necijoj sugestiji i uticaju. Zajednicki dogovor predstavlja pozitivan pomak u rjesavanju vaznih poslovnih interesa. Nedostaje Vam podsticaj i topla emotivna faza, tako da preuvelicavate svoje potrebe i pronalazite razlicite zamjerke. Nema razloga da se ponasate suvise strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osjecanja ili namjere. Ucinite neki poseban gest paznje prema svom partneru i u prilog zajednickoj sreci.

VODOLIJA
Obratite paznju na sve korisne sugestije, neko Vas navodi na dobro rjesenje i podstice Vasu angazovanost na razlicitim stranama. Uspjeh je nemoguce ostvariti bez preciznih informacija i detaljnih priprema. Potrudite se da ostvarite svoje ciljeve u skladu sa propisanim normama o uspjesnom poslovanju, ispostujte osnovni protokol. Djelujete dobro raspolozeno i zadovoljno u odnosu sa voljenom osobom, predosjjecate “vrhunac” zajednicke srece. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji ce uljepsati Vas svijet intime. Ne mozete da ostanete ravnodusni na neciju pojavu, cudesni podsticaj ili na “ljubavni uticaj”.

RIBE
Nalazite se u krativnoj fazi poslovnih mogucnosti, neprekidno smisljate nove ideje i podsticete svoju okolinu na dodatnu aktivnost. Stalo Vam je da efikasno rijesite niz pitanja, koja ce Vam obezbijediti dugorocniju saradnju ili neki novcani dobitak. Potrebna su Vam siroka ovlascenja u poslovnom organizovanju, umijete da procijenite dobru priliku i prave vrijednosti. Ne mozete da isplanirate svaki detalj iz zajednickog zivota sa bliskom osobom. Bez obzira na primjedbe koje povremeno dobijate, pokazite da Vam je stalo do zajednicke srece ili uzajamnog povjerenja. Ponekad i male stvari donose veliko zadovoljstvo, ako ih pravilno vrjednujete i zajednicki dijelite sa voljenom osobom.

Ostavi komentar