Srebrenik.NET / Aktuelno / Veče sa Mirzom!

Veče sa Mirzom!

Mirza Selimović

U organizaciji Asocijacije mladih SDA Srebrenik sutra u MTV clubu, sa početkom od 19 sati upriličit će se doček za našeg Mirzu Selimovića.
Dođite da se zahvalimo za promociju našeg grada Mirzi Selimoviću te da zajedno proslavimo istinsku pobjedu u show-u Zvijezda možeš biti ti.
Imamo preko 60 hiljada razloga da sutra u MTV-u proslavimo veliki uspjeh našeg sugrađanina.

Start: 19 sati
Datum: srijeda, 22.02.2012.g.
Lokacija: MTV club Srebrenik

5 comments

  1. a to za nabrajanje aktivista i novcanih sredstava Samire, slobodno se javi meni na fb profil…pa cu ti ispricat…

  2. niko njega nije upetljo ni u bilo kakvu politiku, sta bezveze pricate…asocijacija mladih SDA je organizovala prevoz i karte za finalno vece 17. februara u Zetri, i organizovala ovaj docek koji je bio veceras, 22. februara u MTV club-u u Srebreniku…

  3. Čuj asocijacija mladih i sda jedni od “većih” donatora. Pa daj majketi nabroji mi te aktiviste koji su i sa koliko novacanih sredstava ucestvovali u finansiranju Mirzine ZMBT kamapanje da ih isplatim odmah ?! Nije kriv ovaj portal nego Mirza i njegovi roditelji koji su radi par stotina maraka priklonili se nekoj politickoj opciji. Mirza je zvijezda i bez sda i bez bilo ti koje politicke opcije. Ovo je jedan veliki minus u Mirzinoj početnoj “uzlazno-silaznoj” karijeri.

  4. Slažem se, izuzetno glup potez. Čuj asocijacija mladih SDA, to sebi nikako nije smio dozvoliti.

  5. ples sa vukovima

    NEMOGU DA VJERUJEM DA STE TAKO FINOG MOMKA UPETLJALI U POLITIKU ,TO JE POCETAK NJEGOVOG KRAJA,,,CUJ DOCEKUJE GA POLITICKA PARTIJA,,,,PA VALJDA TO TREBA DA URADI OPCINA SREBRENIK,,BAS GLUPO

Ostavi komentar