Srebrenik.NET / Aktuelno / Svi smo mi FACE TV

Svi smo mi FACE TV

Prije dvije godine smo kazali, jedva čekamo da se pojavi neki lik ili politički govornik/ lider i kaže čija je Fejs (Face). Odkud joj pare ? Kako su nastali evo dokaza! Tada ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti.
Kako je politika kurva, takvog političara da to javno kaže nema nažalost. Zato pribjegavaju onome što znaju i što su na vama građanima uvježbavali, lažu, lažu i samo lažu. Evo sada izazivamo političare, izađite kukavice i recite javno što lažete tajno! Izađite sa svojim imenom i recite ! Hoćete li bagro politička da vam demonstriram kako se insan predstavlja.

2014-02-22_232147
Ja sam Senad Hadžifejzović i nisam član ni simpatizer ni jedne stranke, nemam političke ambicije, jer sam novinar i nisam GLUP.
Ne kradem, ne lažem, ne petljam ja sam SENAD Hadžifejzović i prije sedam dana bilo je tačno 40 godina kako sam napisao svoj prvi tekst u životu i kao dječak postao novinar.
Ja sam Senad Hadžifejzović i punih 35 godina na radiju i televiziji nastupam isključivo uživo kao sada.
Ja stojim iza ovog svog imena i televizije i ove djece, mlađi sam od svih ovih političara na sceni, a bio sam ime kada se za njih nije znalo ko su. Neke od političara sam ispratio u penziju, neke u grob a neke u zaborav, čekam da neke ispratim u ZATVOR. Mislim da sam hrabar čovjek ali ima puno hrabrijih koji su poginuli braneći ovo što danas politika krade i poklanja.
Ja imam stav, ja imam ideal, ja imam koncept, ja imam uređivačku politiku. Ona se zove Bosna i Hercegovina. Ja se zovem Senad, ona se zove FEJS, ona se zove Bosna i Hercegovina, a vi bagro
vi bez imena i prezimena, dok se god ne pojavite i ne kažete svoje ime i prezime za nas se zovete…
FACE TV kako je gledati POGLEDAJTE OVDJE 

https://youtube.com/watch?v=Y4nZJdEJcF0

Ostavi komentar