Prezentacija mogućnosti poslovanja i izvoza roba na područje Republike Turske

Služba za poduzetništvo, lokalni razvoj i investicije Općine Srebrenik, u saradnji sa Udruženjem privrednika i Udruženjem obrtnika i poljoprivrednika općine Srebrenik organizuje prezentaciju mogućnosti poslovanja i izvoza roba na područje Republike Turske.
Pored navedenog, Fondacija BIGMEV svim privrednicima iz Bosne i Hercegovine pruža mogućnost sufinansiranja organizovanih posjeta raznim sajmovima koji se održavaju u Republici Turskoj.
Prezentaciju navedenih mogućnosti će održati predstavnici Fondacije BIGMEV iz Sarajeva, koja je osnovana s ciljem razvoja ekonomskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Turske. Ova Fondacija kontinuirano radi na izvozu roba i usluga iz BiH na tursko tržište. Sjedište Fondacije je u Istanbulu, a predstavništva u Bursi i Sarajevu. Projekti koje vodi BIGMEV se realizuju preko institucija na cijelom području BiH i Turske, a do sada su se ogledali u organizaciji raznih edukacija za menadžere MSP, raznih poslovnih foruma, ali i olakšanju izvoza bh proizvoda na tursko tržište.
Služba za poduzetništvo, lokalni razvoj i investicije Općine Srebrenik poziva Vas da 18. Maja (Četvrtak) u 11:00 sati prisustvujete navedenoj prezentaciji koja će se održati u Plavoj sali Doma kulture u Srebreniku.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …