FOTO: Otvoren novi Dženex Baucentar

Danas je u tuzlanskom naselju Šići svečano otvoren treći Baucentar kompanije Dženex, a otvaranjem ovog poslovnog objekta ova renomirana domaća kompanija još je jednom potvrdila da su blizak i pouzdan partner svojim kupcima.
Ovo je treći Bau Centar u kojem posjetioci Dženex-a mogu kupiti sve za svoj dom. Pored trgovine građevinskih materijala Dženex ima i salon namještaja kao i salone kupatila. Jedna od prednosti kupovine u Dženexu su vlastite transportne jedinice koje kupcima omogućava prevoz kupljenih proizvoda.
Dženex centri raspolažu sa preko 10.000 artikala koje možete pronaći u njihovim centrima.
Pored toga što je Dženex dobar partner za svoje kupce, također je dobar partner i inostranim kompanijama. Na velikom otvorenju obratio nam se predstavnik Austrijskog koncepta „LET’S DO IT“ Aleksandar Kokot.
„Naša saradnja sa firmom Dženex traje preko osam godina, započeli smo 2009. godine sa preuređenjem trgovine u Lukavcu, tamo smo prvi put primjenili taj koncept koji se onda pokazao kao dobar, tako da smo imali mogućnosti otvoriti veliki centar u Tuzli. U Centru je roba izložena pregledno, da se kupac što lakše može snaći i osjećati ugodno, pored toga ga savjetuju školovani trgovci koji znaju odgovor na sva Vaša pitanja.“

  Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …