Doček Mirze Selimovića

Pripreme za doček pobjednika osme sezone muzičkog šoua „Zvezde granda“ Mirze Selimovića su počele već danas. Nezapamćen i orginalan doček našem sugrađaninu, je u utorak 8. jula 2014. godine na Trgu Alije Izetbegovića u Srebreniku sa početkom od 21:00h.

10483073_817193321624014_2662022305724916515_nDoček kakav se priređuje Mirzi Selimoviću, poslije pobjede u “Zvezdama Granda”, posvećen jednom čovjeku, nikada ranije, nije zabilježen osim dočeka pomenutom kada je osvojio drugo mjesto na bh šou “ZMBT” čiji je organizator bila Asocijacija mladih SDA. U ovom gradu su se dočekivale sportske ekipe, slavile su se sportske pobjede, ali ovakva euforija i radost stanovnika Srebrenika, nikada nije vladala.

Ovaj talentovani mladi pjevač iz Srebrenika muzikom se bavi od malih nogu, a gitara je njegova najveća ljubav. Tokom cijele osme sezone popularnog muzičkog takmičenja, zahvaljujući svojim sjajnim vokalnim sposobnostima, Mirza je bio jedan od favorita stručnog žirija i publike te zasluženo osvojio titulu pobjednika ovogodišnjeg takmičenja.

-„Ovim putem vam se zahvaljujem još jednom na podršci, jer vi ste najzaslužniji za ovaj uspjeh. U utorak ćete moći uživati i u muzičkom programu te pjesmama koje ću otpjevati za sve vas. Dođite da proslavimo pobjedu zajedno!“ – poručio je Mirza za naš portal, i dodao kako će se pobjednički koncert u Srebreniku  održati 5. avgusta ove godine, radi nastupajućeg mjeseca muslimana Ramazana.

U revijalnom dijelu programa  nastupit će i njegovi sugrađani Jasmin Hasić, Lejla Zahirović i Melika Moranjkić te bend Salon Zabluda.

Pokrovitelj i organizator dočeka pobjednika „Zvezde Granda“ Mirze Selimovića je Općina Srebrenik i općinski načelnik Sanel Buljubašić, nosilac aktivnosti oko organizacije dočeka je JU Centar za kulturu i informisanje Srebrenik, a podršku su dali i mnogobrojni privredni subjekti općine Srebrenik i muzičari.

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …